Bij Hendriks 2wielers bent u aan het juiste adres voor zowel de reparatie, het onderhoud als de in- en verkoop van een nieuwe of 2e handse (elektrische)fiets, scooter of brommer. Zowel onze occasions als onze onderdelen bieden wij aan op Marktplaats. Bij de aanschaf van een brommer en/of scooter behoort financiering ook tot de mogelijkheden. Deze financiering zal worden geregeld door Scooterflex.

Hendriks tweewielers is dealer van het merk Kreidler. Kreidler maakt fietsen van hoogwaardige kwaliteit in allerlei segmenten. Zo hebben wij stadsfietsen, elektrische fietsen en MTB`s in het assortiment. De meerderheid van de elektrische fietsen heeft de beschikking over een kwaliteits middenmotor van het merk Bosch, wat garant staat voor vele jaren fietsplezier!

Koopt u een (elektrische)fiets, scooter of brommer bij Hendriks 2wielers, dan helpen wij u graag met een verzekering op maat bij onze partner “ENRA”, welke gespecialiseerd is in tweewielerverzekeringen. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen u hier graag mee!

Voor een goed functioneren van uw tweewieler dient er met regelmaat onderhoud te worden uitgevoerd. Binnen de Gemeente Lingewaard kennen wij een kosteloze haal- en brengservice! Wij halen uw tweewieler op en brengen deze ook weer netjes terug zodra de reparatie en/of het onderhoud voltooid is.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke (elektrische)fiets, brommer of scooter en kunt u deze niet vinden? Neem contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08:00 t/m 18:00
Dinsdag: 08:00 t/m 18:00
Woensdag: 08:00 t/m 18:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 08:00 t/m 20:00
Zaterdag: 08:00 t/m 16:00

CONTACT

Hendriks 2wielers
Jan Joostenstraat 23
6687AB Angeren
Tel: 026-3824318
E-mail: info@hendriks2wielers.nl